Dr. H.F.J. Mannaerts

Ik studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde het artsexamen in 1985. Ik heb daarna gewerkt in de Isala Klinieken te Zwolle, ruim 8 jaar in het VUmc in Amsterdam, waar ik in 2004 promoveerde tot Doctor in de geneeskunde met het proefschrift:
“Clinical Applications of 3D Echocardiography”, en later ruim 10 jaar in ZH Amstelland, Amstelveen.

Ik was sinds 2016 werkzaam voor een tweetal ZBC’s: de HartKliniek, en daarna de Stichting Cardiologie Amsterdam en heb langdurig waargenomen in het ADRZ te Vlissingen en Goes. Sinds 2018 tot heden ben ik werkzaam in Acibadem IMC in Amsterdam en Prescan Baarn (tm  Maart 2022) en sinds 2022 bij Hartdokters in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Zeer ervaren allround cardioloog en -clinicus met speciale interesse en ervaring in imaging, hartfalen en kleplijden. Ook heb ik ruime ervaring in cardiale CT en MRI, TEE’s en stressecho’s en hartkatheterisaties.